Termeni și condiții

Navigand pe site-ul www.rochiideosebite.ro si pe subdomeniile acestuia, numit in continuare Rochii Deosebite.ro sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii.

Rochii Deosebite.ro nu este un magazin online.

Rochii Deosebite.ro dispune de un parteneriat cu mai multe magazine online.

Scopul Rochii Deosebite.ro este sa faca publice promotiile, reducerile si ofertele de pret practicate de magazinele online partenere pentru diferite produse.

Toate datele publicate de Rochii Deosebite.ro au scop informativ, acesta nefacandu-se raspunzator de anumite date primite in mod eronat de la anumiti comercianti.

Desi echipa Rochii Deosebite.ro se straduieste sa actualizeze toate informatiile publicate , este posibil ca anumite promotii, reduceri sau oferte de pret sa nu mai fie de actualitate. Puteti verifica aceste date accesand magazinul partener care comercializeaza produsul dorit, sau solicitand ajutorul la adresa fashion@rochiideosebite.ro

Toate produsele promovate pe Rochii Deosebite.ro sunt comercializate de magazine partenere. Modalitatile de plata, conditiile de returnare si taxele de transport difera de la un comerciant la altul, neavand nici o legatura cu site-ul www.rochiideosebite.ro

Promotiile/ofertele prezente pe Rochii Deosebite.ro sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe www.rochiideosebite.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Rochii Deosebite.ro, acestea fiind utilizate exclusiv in scop informativ.

Orice problema aparuta in urma achizitionarii unui produs dintr-un magazin partener va fi rezolvata strict de catre acesta.

Este absolut interzisa copierea si utilizarea materialelor de orice tip de pe Rochii Deosebite.ro.

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de Rochii Deosebite.ro, includerea oricarui continut in afara www.rochiideosebite.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Rochii Deosebite.ro, asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Rochii Deosebite.ro.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea site-ului rochiideosebite.ro, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii acestuia.