15 49.0138 8.38624 arrow 0 both 0 4000 1 0 horizontal https://rochiideosebite.ro 300 1
sticky-logo

Termeni si conditii

Navigand pe site-ul https://rochiideosebite.ro/ si pe subdomeniile acestuia, numit in continuare RochiiDeosebite.ro sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii.

RochiiDeosebite.ro nu este un magazin online.

RochiiDeosebite.ro dispune de un parteneriat cu mai multe magazine online.

Scopul RochiiDeosebite.ro este sa faca publice promotiile, reducerile si ofertele de pret practicate de magazinele online partenere pentru diferite produse.

Toate datele publicate de RochiiDeosebite.ro au scop informativ, acesta nefacandu-se raspunzator de anumite date primite in mod eronat de la anumiti comercianti.

Desi echipa RochiiDeosebite.ro se straduieste sa actualizeze toate informatiile publicate, este posibil ca anumite promotii, reduceri sau oferte de pret sa nu mai fie de actualitate. Puteti verifica aceste date accesand magazinul partener care comercializeaza produsul dorit.

Toate produsele promovate pe RochiiDeosebite.ro sunt comercializate de magazine partenere. Modalitatile de plata, conditiile de returnare si taxele de transport difera de la un comerciant la altul, neavand nici o legatura cu site-ul RochiiDeosebite.ro

Promotiile/ofertele prezente pe RochiiDeosebite.ro sunt valabile intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau a serviciilor disponibile pe RochiiDeosebite.ro nu reprezinta o obligatie contractuala din partea RochiiDeosebite.ro, acestea fiind utilizate exclusiv in scop informativ.

Orice problema aparuta in urma achizitionarii unui produs dintr-un magazin partener va fi rezolvata strict de catre acesta.

Este absolut interzisa copierea si utilizarea materialelor de orice tip de pe RochiiDeosebite.ro.

Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original intentionat de RochiiDeosebite.ro, includerea oricarui continut in afara RochiiDeosebite.ro, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al RochiiDeosebite.ro, asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al RochiiDeosebite.ro.

Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricand prin actualizarea site-ului RochiiDeosebite.ro, aceste modificari devenind obligatorii si cu efect imediat pentru toti utilizatorii acestuia.

Magazine partenere

logo magazin rochii
logo magazin rochii
logo magazin rochii